psykolog Jacob Egholm Larsen
Psykolog Jacob Egholm Larsen

Supervision

Er du klar til at tage det første skridt mod bedre trivsel?

Udfyld kontaktformularen for en indledende snak med en autoriseret psykolog i Kalundborg. Sammen finder vi den rette vej for dig.

Supervision

Professionel støtte og udvikling

Jeg tilbyder supervision til både enkeltpersoner, faggrupper og organisationer inden for forskellige professionelle områder. Min supervision er designet til at give dig, dine teams eller jeres organisation professionel støtte, refleksion og udvikling i din faglige praksis. Jeg forstår vigtigheden af at opretholde og forbedre dine færdigheder og kompetencer som professionel.

Hvad er supervision?

Supervision er en proces, hvor du som fagperson kan få en kvalificeret og objektiv sparring og refleksion over dit arbejde. Det er en struktureret og fortrolig samtale mellem dig og en erfaren supervisor, der har ekspertise indenfor dit fagområde. Gennem supervision kan du udforske og håndtere de udfordringer, du står over for i din professionelle praksis og opnå en dybere forståelse af dine styrker og udviklingsområder.

Det siger mine klienter

Læs hvad mine klienter siger om de forløb de har hos mig og hvad de får ud af supervision eller konsulent ydelser. 

Befriende

“Behandlingsforløbet var virkelig befriende. Jeg føler mig endelig i kontrol og har genfundet min indre ro. Tak for den fantastiske støtte!”

Anders Andersen

En stor forskel

“Psykolog Egholms konsulentydelser har gjort en stor forskel. Vores team er nu mere sammenhængende og motiveret. Tak for den uvurderlige hjælp!”

Peter Petersen

Fantastisk støtte

“Supervisionen hos Psykolog Egholm har været uvurderlig. Jeg føler mig mere sikker i mit arbejde og har udviklet nye kompetencer. Tak for den fantastiske støtte!”

Jens Jensen

Fordelene ved supervision

Hvorfor er supervision vigtig?

Supervision er afgørende for fagfolk, da det giver mulighed for personlig vækst, faglig udvikling og øget kvalitet i arbejdet. Det hjælper dig med at reflektere over dine handlinger, beslutninger og interaktioner med klienter, kolleger eller teams. Gennem supervision kan du få nye perspektiver, udfordre dine antagelser og opnå en dybere forståelse af din faglige rolle og ansvar. Som organisation får du mulighed for at kvalificere organisatorisk udvikling eller forandring.

Supervision er også vigtigt for at sikre kvaliteten af den professionelle praksis. Det giver mulighed for at identificere og håndtere eventuelle blinde pletter, forbedre dine kommunikations- og samarbejdsevner og øge din effektivitet i arbejdet. Ved at deltage i supervision viser du også en forpligtelse til kontinuerlig læring og udvikling, hvilket kan styrke dit omdømme som fagperson.

Lad os komme i gang

Supervision for enkeltpersoner og faggrupper

Jeg tilbyder supervision til både enkeltpersoner og faggrupper, herunder medarbejdere, ledere og teams. Mine sessioner kan tilpasses dine behov og ønsker. Jeg skaber et trygt og fortroligt rum, hvor du kan dele dine udfordringer, stille spørgsmål og få konstruktiv feedback. Mit mål er at understøtte din faglige udvikling og trivsel.

Kontakt mig i dag for at lære mere om vores tilbud indenfor supervision og hvordan det kan hjælpe dig med at forbedre din faglige praksis. Du kan ringe til mig på telefon 60 41 60 54 eller sende mig en mail på kontakt@psykologegholm.dk.

Fordelene ved supervision

Fordele ved Supervision

Jeg tilbyder supervision, der kan forvandle din professionelle praksis og styrke din personlige udvikling. Supervision er en uvurderlig ressource for alle, der arbejder med mennesker og ønsker at levere den bedst mulige service. Her er nogle af de fordele, du kan forvente:
Supervision giver dig mulighed for at få nye perspektiver på dine arbejdsmetoder og lære nye teknikker, som kan forbedre dine faglige færdigheder. Ved at reflektere over konkrete cases og få feedback fra en erfaren supervisor, kan du finpudse dine kompetencer og blive endnu bedre til dit arbejde.
Når du står over for komplekse eller udfordrende sager, kan det være svært at bevare overblikket alene. Supervision giver dig en platform til at drøfte disse sager i dybden og finde de bedste løsninger. Dette kan reducere stress og usikkerhed, og sikre at du yder den bedst mulige støtte til dine klienter.
Supervision handler ikke kun om faglig udvikling, men også om din personlige vækst. Gennem supervision får du mulighed for at reflektere over dine egne reaktioner og følelser i arbejdet, hvilket kan føre til større selvindsigt og personlig balance. Dette er essentielt for at kunne yde omsorg og støtte til andre på en sund og bæredygtig måde.

Arbejdet med mennesker kan være følelsesmæssigt krævende, og risikoen for udbrændthed er reel. Supervision fungerer som en støttemekanisme, der hjælper dig med at tackle stress og bevare dit mentale velvære. Ved at have en tryg ramme til at dele dine udfordringer og få professionel vejledning, kan du forebygge udbrændthed og bevare glæden ved dit arbejde.

Gennem regelmæssig supervision kan du sikre, at dine arbejdsmetoder lever op til de højeste standarder. Dette er ikke kun til gavn for dine klienter, men også for din egen professionelle tilfredsstillelse og stolthed over dit arbejde.
Supervision

Hvorfor Vælge mig til supervision

At vælge den rette supervisor er en afgørende beslutning, der kan have stor indflydelse på din faglige udvikling og personlige trivsel. Her er nogle grunde til at vælge som din supervisor:
Jeg bringer en omfattende baggrund inden for psykologi og supervision til bordet. Med over 20 års erfaring som praktiserende psykolog har jeg en dyb forståelse for de udfordringer, du står overfor i dit arbejde. Min ekspertise spænder bredt, og jeg har arbejdet med en lang række klienter og cases, hvilket giver mig en rig kilde af viden og indsigt at trække på i supervisionen.
Jeg tror på, at hver fagprofessionel er unik, og derfor tilbyder jeg skræddersyet supervision, der tager udgangspunkt i dine specifikke behov og mål. Uanset om du har brug for hjælp til komplekse cases, ønsker at udvikle nye kompetencer, eller har brug for støtte til personlig udvikling, tilpasser jeg supervisionen til dine individuelle krav.
r Supervision hos mig er baseret på evidensbaserede metoder og bedste praksis inden for feltet. Dette sikrer, at du får adgang til den nyeste viden og de mest effektive teknikker, der kan hjælpe dig med at forbedre dine faglige færdigheder og levere høj kvalitet i dit arbejde.
Jeg har en støttende og empatiske tilgang, hvor jeg skaber et trygt og åbent rum for refleksion og læring. Jeg lytter aktivt og giver konstruktiv feedback, som hjælper dig med at vokse både professionelt og personligt. Min evne til at skabe tillid og forståelse gør supervisionen til en positiv og styrkende oplevelse.
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.