psykolog Jacob Egholm Larsen
Psykolog Jacob Egholm Larsen

Konsulent ydelser

Er du klar til at tage det første skridt mod bedre trivsel?

Udfyld kontaktformularen for en indledende snak med en autoriseret psykolog i Kalundborg. Sammen finder vi den rette vej for dig.

Konsulent ydelser

Professionel rådgivning til virksomheder om psykisk arbejdsmiljø

Jeg tilbyder konsulentydelser til virksomheder, der ønsker professionel rådgivning om psykisk arbejdsmiljø, krisehåndtering og belastningspsykologi. Hos psykolog Jacob Egholm Larsen har jeg erfaring med at arbejde med bosteder og institutioner og hjælpe med at skabe et sundt og trivselsfremmende arbejdsmiljø. Derudover hjælper jeg med udredninger af komplekse problemer i relation til såvel borgere med særlige udfordringer som af organisationers behov og muligheder for forandring og udvikling.

Hvad er et godt arbejdsmiljø?

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for både medarbejderes trivsel og virksomhedens succes. Det handler om at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejdere føler sig trygge, respekterede og motiverede. Et godt arbejdsmiljø indebærer også klare og tydelige kommunikationskanaler, en retfærdig og inkluderende kultur samt mulighed for faglig udvikling og vækst. I dagens moderne arbejdsliv er der kommet et større pres på det danske arbejdsmiljø.

Medarbejdere står over for udfordringer som krise, konflikter og stress, der kan påvirke både deres mentale og fysiske helbred. Derfor er det vigtigt for virksomheder at have de rette værktøjer og strategier til at forebygge, håndtere og lære af disse udfordringer.

Det siger mine klienter

Læs hvad mine klienter siger om de forløb de har hos mig og hvad de får ud af supervision eller konsulent ydelser. 

Befriende

“Behandlingsforløbet var virkelig befriende. Jeg føler mig endelig i kontrol og har genfundet min indre ro. Tak for den fantastiske støtte!”

Anders Andersen

En stor forskel

“Psykolog Egholms konsulentydelser har gjort en stor forskel. Vores team er nu mere sammenhængende og motiveret. Tak for den uvurderlige hjælp!”

Peter Petersen

Fantastisk støtte

“Supervisionen hos Psykolog Egholm har været uvurderlig. Jeg føler mig mere sikker i mit arbejde og har udviklet nye kompetencer. Tak for den fantastiske støtte!”

Jens Jensen

Fordelene ved mine konsulent ydelser

Rådgivning og hjælp til virksomheder

Jeg tilbyder rådgivning og konsulent ydelser til virksomheder, der ønsker at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø. Min erfaring med bosteder og institutioner giver mig en unik indsigt i de udfordringer, der kan opstå på arbejdspladser med komplekse behov.

Jeg kan hjælpe med at identificere potentielle risici og stressfaktorer i arbejdsmiljøet og udvikle strategier til at håndtere dem effektivt. Jeg tilbyder rådgivning om psykisk arbejdsmiljø, krisehåndtering og belastningspsykologi, der kan hjælpe medarbejdere med at trives og yde deres bedste.

Mine konsulent ydelser omfatter også træning og workshops, hvor jeg deler min ekspertise og giver praktiske redskaber til at håndtere udfordringerne i arbejdsmiljøet. Jeg er engageret i at skabe bæredygtige løsninger, der passer til virksomhedens behov og mål.

Lad os komme i gang

Kontakt mig for konsulent ydelser

Hvis din virksomhed har brug for professionel rådgivning og konsulentydelser inden for psykisk arbejdsmiljø, krisehåndtering og belastningspsykologi, er du velkommen til at kontakte mig.

Ring til mig på telefon 60 41 60 54 eller send en mail til kontakt@psykologegholm.dk for at drøfte dine behov og finde den rette løsning.